Mimi-Mami receptjei - sütés, főzés könnyedén

2020.ápr.12.
Írta: Mimi Mami Szólj hozzá!

Lazac parázsburgoyával és hollandi mártással

Hozzávalók: 2 szelet konyhakész lazacfilé 10 szem parázsburgonya 1 marék friss spenót levél Só, bors Olívaolaj A mártáshoz: 200g vaj 50g víz 1 kiskanál citromlé 2 tojás sárgája Só, bors A burgonyákat megmossuk és ketté vágjuk. Ha túl nagyok, akkor lehet 4 felé is vágni.…

Tovább

Lencsesaláta egy kicsit másképp

Ennek a receptnek az első változatát már megtaláljátok a Mimi-Mami oldalon. Most egy újabb verzióval jövünk, felhasználva amit otthon találunk. Hozzávalók: * 1 konzerv lencse* ½ póréhagym* Csípős paprika * Bármilyen zöld saláta (én most rukkolát és galambbegy salátát használtam)* Feta sajt* 1 nagy…

Tovább

Spenótos tagliatelle gombamártással

Hozzávalók: 250g spenótos tagliatelle tészta (2 főre) 250g gomba (én laskagombából készítettem de lehet bármilyen fajta) ½ póréhagyma 2 gerezd fokhagyma 1 marék petrezselyem 1dl száraz fehér bor olívaolaj, só, bors (és/vagy ételízesítő) néhány levél zsálya a díszítéshez reszelt parmezán…

Tovább
süti beállítások módosítása